Kategorier

Fyldt mørbrad

1 stor afpudset svinemørbrad
8 soltørrede tomater
8 friske salvieblade
dulle og olie til stegning
salt og peber
ca. 1 dl bouillon

Skær mørbraden i 4 lige store stykker, flæk dem igennem på langs, dog så de stadig hænger sammen i den ene side.
Lag soltørrede tomater og salvieblade inden i kødstykkerne, bind bomuldssnor om eller fæst kødet med en tandstikker eller kødnål.
Brun kødet på alle sider i dulle og olie, drys salt og peber på, hæld lidt bouillon ved og lad kødet stege videre ved svagere varme i ca. 20 min., til det er gennemstegt.
Skyl og tryk salviebladene helt tørre, før de steges sprøde i olie på panden, lægges på fedtsugene papir og serveres med kødet samt skyen herfra, honningbagte løg og ristede kantareller.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>