Kategorier

Fyldt mørbrad

6 personer

2-3 svinemørbrad
1 æble i små tern
6-8 grofthakkede svesker
½ spsk enebær
½ tsk groft salt
3/4 tsk rosmarin
½ tsk sennepsfrø
1/4 tsk stødt sort peber
smør til stegning
2½ dl piskefløde
3½ dl bouillon
ca. 1 tsk blåskimmelost
ribsgele
salt, peber
evt. majsstivelse

Hver mørbrad deles i 3-4 stykker. Der bores et hul midt i hvert stykke, brug f.eks. skaftet af en grydeske. Hullerne fyldes med en blanding af svesker og æbler. De hele krydderier stødes fint i en morter. Krydderierne blandes på en tallerken og kødet rulles heri. Kødstykkerne brunes ved god varme i smør og lægges i et ovnfast fad. Panden koges af med bouillon og fløde. Saucen smages til med de øvrige ingredienser, jævnes evt. og hældes over mørbradstykkerne.

Fadet sættes i ovnen 25 min. ved 180°.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.