Kategorier

Frossen hindbærmousse

Deserter, frugt 4 personer

200 g frosne eller friske hindbær
1 spsk sukker
2 spsk cherry heering kirbærlikør
2 æggehvider
1 dl piskefløde

Lad de frosne bær tø halvt op.tag nogle pæne fra til pynt. Mos resten af bærrene sammen med ½ spek. Sukker og ceery heering. Pisk æggehviderne helt stive,kom resten af sukkeret i og pisk yderligere et øjeblik. Rør hindbærmosen i æggehviderne. Pisk fløden og vend den forsigtigt ned i hindbær – og æggehvideblandingen. Kom moussen i chokoladeforme eller portionsforme og lade den stå i fryseren i 2 – 3 timer.

Fryseegnet

Minder om denne opskrift:

1 comment to Frossen hindbærmousse

  • Anna

    HUSK! – Frosne hindbær bør altid koges inden brug, for at undgå “Roskilde syge”-bakterien!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>