Kategorier

Fransk røræg med tomater og basilikum

Æggeretter 4 personer

8 æg
4 tomater
4 spsk friske basilikumblade
3 fed hvidløg
1 Bouquet Garni – (laurbær, timian, blegselleri og evt. tørrede krydderurter)
sukker
4 spsk olivenolie
60 g smør
salt

Ophed olien let, tilsæt de groft hakkede tomater uden kærner, de knuste hvidløg og krydderureterne – evt. med en pris sukker. Rør til væden er fordampet og fisk så urterne op. Slå æggene ud i en skål, kom små klumper smør i og pisk let med en gaffel. Smag til med salt, slå æggemassen over tomaterne og rør konstant med en træspartel. Når æggene er lige ved at være helt stive, tilsættes basilikum-blade revet i småstykker.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.