Kategorier

Forloren Mørbrad

½ kg svinefilet (nakkestykke)
salt og peber
1 stort bdt. persille
fedtstof til bruning
2½ dl bouillon
1½ dl fløde
jævning

Skær en dyb ridse i fileten på langs. Krydr den indvendig med salt og peber og kom skyllet grofthakket persille i. Fold sammen herom og bind omkring med ufarvet bomuldsgarn. Gnid udvendigt med salt og peber. Brun på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld 1 dl af væden (bouillon og fløde ved. Lad “mørbraden” stege under låg i 35-40 min. – vend den når halvdelen af stegetiden er gået. tag den op af gryden og hæld resten af væden i. Kog sammen nogle minutter og jævn til sauce.
ServÉr med løse ris eller kogte kartofler og en (tomat)salat.

Minder om denne opskrift:

2 comments to Forloren Mørbrad

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>