½ kg svinefilet (nakkestykke)
salt og peber
1 stort bdt. persille
fedtstof til bruning
2½ dl bouillon
1½ dl fløde
jævning
Skær en dyb ridse i fileten på langs. Krydr den indvendig med salt og peber og kom skyllet grofthakket persille i. Fold sammen herom og bind omkring med ufarvet bomuldsgarn. Gnid udvendigt med salt og peber. Brun på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Dæmp varmen og hæld 1 dl af væden (bouillon og fløde ved. Lad “mørbraden” stege under låg i 35-40 min. – vend den når halvdelen af stegetiden er gået. tag den op af gryden og hæld resten af væden i. Kog sammen nogle minutter og jævn til sauce.
ServÉr med løse ris eller kogte kartofler og en (tomat)salat.
ganske enkelt. forloren mørbrad kan simpelt hen ikke laves bedre. bravo
ganske enkelt, forloren mørbrad kan simpelt hen ikke tilberedes bedre. utroligt mør og velsmagende. bravo…