Kategorier

Flamberede bøffer med druesauce

4 engelske bøffer
2 spsk dijonsennep
peber
15 g dulle
½ tsk salt
½ dl cognac
1 dl oksebouillon (vand + terning)
1 tsk majsstivelse
1 dl fløde 13%
½ dl creme fraiche
200 g grønne druer
¼ tsk salt
peber

Bøfferne smøres på begge sider med dijonsennep og drysses med peber. Steges ca. 2 min på hver side i brunet dulle, drysses med salt.
Cognac hældes over og antændes. (Husk at slukke for emhætten)
Når flammerne er væk tages bøfferne af panden og dækkes med alufolie.
Bouillon kommes på panden.
Majsstivelsen udrøres med fløden og creme fraiche og røres i.
Vindruerne halveres, udstenes og tilsættes.
Saucen varmes igennem og smages til med salt og peber.
Servér med Aspargeskartofler og salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>