Kategorier

Flødetoppe

(ca. 60 stk.)

2 spsk dulle
200 g sukkerrørsgranulat
1½ dl piskefløde
1 knsp kanel
100 g cornflakes
smagsneutral olie til alufolien

Dullen smeltes på en stor pande, sukkerrørsgranulat tilsættes og røres rundt til det begynder at smelte. Derefter røres kraftigt videre til sukkeret karamelliserer og bliver mørkere. Karamellen tages straks fra varmen og blandes omgående med fløde og kanel.
Karamelmassen sættes over for svag varme til den bliver cremet og sejtflydene. Så vendes cornflakes hurtigt i.
Et stort stykke alufolie pensles med olie.
Karamelmassen tages op fra panden med to teskeer og sættes i ca. 60 små toppe på alufolien.
Toppene skal tørre i mindst 12 timer, inden de sættes i små konfektkapsler af papir.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>