Tid: Ca. 45 min.
(4 personer)
400 g koteletfisk
2 dl vand
2 dl hvidvin
1 spsk. hakket løg
1 spsk. salt
1 dl mayonnaise
1 dl piskefløde
1/4 tsk. hvid peber
saft af 1/2 citron
4 spsk. klippet dild
200 g dybfrosne rejer
4 skiver citron
1 bundt dild
Rens fisken.
Kog vandet med hvidvin, løg og salt.
Læg fisken i og lad den trække ved svag varme, til den et helt
hvid og fast i kødet. Afkøl fisken.
Bland mayonnaisen med den piskede fløde og smag til med peber
og citron. Tilsæt fintklippet dild.
Anret fisken på små tallerkener og fordel saucen over.
Garnér med rejer, citron skårt i skiver samt en lille kvist dild.
TIP:
Det ser festligt ud at garnere med citron skåret i skiver,
men det er lettere at presse saften ud når citronen er skåret
i bådformede stykker.