Kategorier

Fisk bagt i æblecider

Karnevalsmiddag 8 personer

2 løg
250 g champignon
8 skiver torsk/helleflynder
2 æg
rasp
½ citron
salt
peber
1½ dl æblecider/hvidvin
50 g smør
persille

Pil løgene og hak dem fint. Rens de friske champignon og hak dem groft. Læg det i bunden af et stort, ovnfast fad. Pisk æggene. Dyp fiskestykkerne i æg og vend dem i rasp. Læg dem i fadet og dryp med citronsaft. Drys med salt og peber. Hæld cider ved og fordel smørklatter over. Sæt fadet i en varm ovn ved 160 grader i 40 min. til fisken er gennembagt. Drys med hakket persille.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing – Lademanns lommekogebøger

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.