Kategorier

Farseret stegt due med løg og hestebønner

4 duer med indmad (evt. 100 g indmad fra fjerkræ)
50 g foie gras de Canard (evt. spæk)
50 g fedtnet
4 skiver tynd Vêntreche (letrøget bacon)
1 dl hvidvin
timian
50 g tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
2 bundter nye løg
400 g hestebønner
2 skalotteløg
kørvel

Duebryster og lår udbenes. Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet. Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180 grader.
Dueskroget brunes med grøntsager og lidt mel. Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes. ½ l. vand koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>