Main dish 4 personer
Fars:
4 spsk rasp
1½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
2 dl mælk
400 g hakket svine- og kalvekød
2½ spsk hakket zitauerløg
1 tsk herbes de provence
125 g cheddar i tern
Løg:
8 små zitauerløg
Tomater:
4 tomater
1 tsk herbes de provence
Tilbehør:
Groft brød.
Bagetid: Ca 60 min ved 200°.
Fars: Bland rasp, salt og peber med mælk i en skål og lad det hvile 10 min. Tilsæt kød, løg og herbes de provence og rør farsen godt. Rør osteternene i. Lad farsen hvile tildækket og koldt ca 30 min Form farsen til et lille brød og læg det i en smurt tærteform.
Løg: Skær roden af løgene og læg dem (med skal) i en ring omkring farsen. Bag retten midt i ovnen.
Tomater: Halver tomaterne og drys den skårne side med herbes de provence. Læg dem i et smurt ovnfast fad og bag dem i ovnen, sammen med farsretten, de sidste 20 min af bagetiden.