Kategorier

Fødselsdagskoteletter

4 tykke koteletter
1 tsk sennepspulver
salt og peber
dulle

3 spsk olie
saft af 2 appelsiner
1 dl tomatketchup
2 finthk. løg
1 fed hvidløg

2 dl creme fraiche
appelsinskiver
grønne druer

Bank koteletterne let og gnid dem med sennepspulver, salt og peber. Brunes i dullen. Lægges i smurt ovnfast fad.
Rør marinaden sammen og hæld den over koteletterne sammen med pandeafkoget. Sæt fadet i ovnen ved 200º ca. 30. min. Øs skyen over et par gange under stegningen.
Hæld creme fraiche i skyen og garnér retten med appelsinskiver uden skræl og grønne druer umiddelbart før serveringen.
Giv flûte eller løse ris til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>