Kategorier

Entrecôte til fransk bøf

4 personer

4 entrecôtes, ca. 2 cm. tykke
30 g smør
groft salt og peber
 
Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider, når smørret er gyldent. Drys salt og peber på. Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.

Servering: Anret hver entrecôte med en skive citron samt persillesmør ovenpå. Små grønne bønner og pommes frites serveres til. Entrecôte kan også serveres med bearnaisesauce.

Energiindhold i retten med tilbehør: 870 kj fordelt på protein 17%, fedt 60%, kulhydrat 23%.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>