Kategorier

Enebærsauterede koteletter

4 personer

4 pæne koteletter af halskam
1-2 spsk olivenolie til bruning
1 fed finthakket hvidløg
1-2 tyndtsnittede salatløg
1 dåse grofthakkede tomater med chili
1 spsk hakket persille

Krydderblanding til kød:
1 fed hvidløg
8 enebær
1 tsk olivenolie
1 spsk timianblade eller 1 tsk tørret

Begynd med krydderblandingen: Kom hvidløg og enebær i en plastpose og knus dem med den flade side af kødhammeren – eller kværn dem gennem persillekværnen. Bland olie og timian i. Smør krydderblandingen på koteletterne.

Opvarm olien på en dyb stegepande med låg. Brun og steg koteletterne ved ikke for høj varme 2-3 minutter på hver side. Tag koteletterne op, tilsæt hvidløg og salatløg og rør rundt 1 minut. Tilføj tomater og kog det igennem. Læg kødet tilbage i panden og lad det simre 5-8 minutter.

Server fra panden eller kom retten i serveringsfad. Drys med persille.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.