Kategorier

Enebærgrillede foreller

Grill, Fisk, Forel, Enebær – Personer: 4

4 Foreller
4 Hele enebær
1 ts Salt
½ ts Peber
1 tb Hakket persille
3 tb Mel

Forellerne drysses med salt, trækker en ½ time og aftørres. Drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem min. på hver side på havegrillen. Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør. Forslag til dip: Creme fraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og creme fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum). Forslag til tilbehør: Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.

Kilde: Andre Dewald, 13 Maj 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.