Kategorier

Drømmedessert

Dessert – Personer: 4

3 æg
1 dl mælk
4 spsk hvedemel
4 spsk nypresset citron
1 spsk reven citronskal
200 g sukker (2½ dl)
2 spsk smeltet smør eller margarine

Æggeblommer og hvider skilles. Æggeblommerne piskes godt. Tilsæt mælk, mel, citronsaft, citronskal og sukker. Pisk til det er hvidt og skummende. Rør derefter den smeltede smør i. Æggehviderne piskes meget stive, og vendes meget forsigtigt i æggeblandingen. Hæld det hele i en smurt souffl‚form der kan holde 2½ liter. Bag i en 175° varm ovn i ca. 45 min. Desserten smager godt både varm og kold. Serveres med flødeskum med lidt sukker i. Det vil se festligt ud at pynte desserten med friske eller dybfrosne jordbær. Ovntemperatur : 175° Bagetid : 45 min.
Tilbredningstid : 1 time 15 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 09 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.