Kategorier

Daddel-æblekage

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: 50-60 minutter

Fryseegnet

150 g hakkede dadler
1 dl kogende vand
325 g mel
1 tsk bagepulver
½ tsk nellike
½ tsk allerhånde
½ tsk ingefær
½ tsk kanel
150 g smør
2 æg
2 dl æblemos
50 g nødder
50 g mandler

Overhæld dadlerne med kogende vand. Bland mel, bagepulver og krydderier. Smuldr fedtstoffet i, så det ligner reven ost. Tilsæt farin. Pisk ægggene let sammen og rør dem i sammen med æblemos, hakkede dadler, nødder og mandler. Kom dejen i en velsmurt springform, ca. 22 cm i diameter. Bag kagen 50-60 minutter ved 175 grader.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>