Dej:
325 g mel
175 g smør
1 1/4 dl mælk
25 g gær
1 æg
1 spsk sukker
Creme:
1 ½ dl mælk
2 æggeblommer
1 tsk vanillesukker
4 spsk sukker
1 top tsk maizenamel
4 spsk hindbærmarmelade
Smøret smuldres i melet, mælken lunes, til det er håndvarmt, og hældes over gæren, rør til gæren er opløst. Kom gær og mælk i melet sammenmed æg og sukker, og ælt dejen til den er let og
lind. Stil den til hævning på et lunt sted 30 min.
Creme: Bring mælken i kog, rør æggeblommerne med vanillesukker, sukker og maizenamel, og pisk den kogende mælk i, kom crememassen tilbage i gryden og lad det koge igennem nogle min. Køl
cremen af. Dejen slås sammen og deles i to. Lav en pølse af hver og bred den ud. Læg nu en stribe creme på hver stang, herpå sprøjtes en stribe marmelade. Dette gøres bedst ved at lave et
kræmmerhus af pergamentpapir. Fold dejen sammen om fyldet fra hver side. Lad stængerne hæve 10 min. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca 20 min.