10 portioner
1 kg Svinekam (helt uden fedt) eller 1 kg Svinemørbrad
50 g Salt
50 g Sukker
2 spsk Peber fra kværn
1 ts Timian
1 Citron, revet skal af denne
Salat:
Salathoveder
Ærter
Majs
Sennepssovs:
3 dl Ymer
2 dl Creme fraiche
225 g Mayonnaise
4 spsk Sennep
Salt & peber
Purløg, klippet
Mørbrad eller svinekam kommes i en plasticpose sammen med alle ingridienserne. Posen lukkes og lægges i køleskab i 3 døgn. I denne periode skal kødet gnides og vendes i posen 2 eller 3 gange i døgnet. Det er ikke nødvendigt at åbne posen. Herefter tages kødet op af posen, og indholdet hældes bort. Kødet skrabes eller skylles let, så der ikke er for meget timian på. Skæres i tynde skiver, pas på, for det er MEGET mørt. Serveres med salat og sennepssovs