Kategorier

Chokoladebomber med bærsauce

(4-6 Personer)

100 g meget kraftig chokolade
50 g god hvid chokolade
50 g smør
60 g sukker
2 æggeblommer
2 spsk piskefløde
1½ dl finthk. mandler
2 spsk mel
2 æggehvider

1 dl solbær
1 dl brombær
1 dl sukker

Tænd ovnen på 180º og smelt den mørke chokolade over vandbad. Hak den hvide chokolade i stykker på størrelse som solbær.
Pisk smør og halvdelen af sukkeret luftigt, kom æggeblommerne i, tilsæt piskefløde og den lidt afsvalede mørke chokolade.
Sigt mel over dejen og vend det i sammen med mandlerne. Pisk hviderne stive og dernæst seje med sukkeret og vend det i dejen, der fordeles i 4-6 små smurte portionsforme og bages i 35 min.
Varm forsigtigt bærrene igennem med 1 spsk vand og sukkeret til alt sukkeret er opløst. Kan serveres kold eller lun til kagen evt. sammen med list vanilleis.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.