Kategorier

Champignonbrød

(4-6 personer)

1 spsk olie
225 g champignon i skiver
2-3 hk. skalotteløg
2 spsk hk. persille
3 spsk dulle
3 spsk mel
375 ml mælk
salt og peber

16 flûteskiver
375 ml reven ost.

Forvarm oven til 175º.
Varm olien på en pande og sautér grøntsager og persille heri.
Smelt dullen, kom melet i. Pisk mælken i og kog 6 min. under konstant omrøring indtil saucen er tyk og jævn. Tilsæt de sauterede grønsager og smag til med salt og peber.
Læg flûteskiverne på en bageplade og smør champignonsaucen på. Strø med reven ost og bag i 5 min til osten er gylden.
Servér straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>