Kategorier

Brombærtærte

(6-8 personer)

150 g mel
100 g dulle
1 æggeblomme

1 portion kagecreme
2½ dl piskefløde
300 g brombær
200 g æblegelé

Smuldr dullen i melet. Tilsæt æggeblommen og saml dejen hurtigt. Lad den hvile koldt ½ time.
Udrul dejen og beklæd en tærteform. Bag tærten ved 200º i 30 min.
Lav cremen. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Fordel cremen i den afkølede bund. Fordel brombær over. Smelt geléen i en lille gryde, afkøl den lidt og hæld den over.
Lad geléen stivne inden servering.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>