Kategorier

Brian´s Gryderet

4 personer

½ kg skært svinekød
4 spsk mel
1 spsk paprika
salt
1 tsk peber
2 spsk smør
3 stk løg
1 dåse flåede tomater
tomatersaft fra tomater + vand – der skal være 2 dl. ialt
250 g champignon
1 dåse cocktailpølser
1 dl fløde
2 dl bouillon
evt. et fed hvidløg

Tilbehør:
Ris, flûtes og evt. en salat.

Kødet skæres i 1x1x1 cm. store stykker, og venders i melet tilsat salt, peber og paprika.
Løget renses og hakkes, champignoners renses, og skæres i skiver.
Kødet brunes af i 2 omgange, og tages op.
Derefter svitses hakket løg til de er klare, kødet lægges tilbage og ituskårne flåde tomater, væde, fløde og bouillon hældes ved, og koger i ca. ½ time, eller til kødet er mødet.
Når kødet er mørt, kommes champignoners og cocktailpølser ved og koger med i 5 minutter. Smages til og jævnes evt. let med lidt maizenamel.
Serveres med ris og flûtes.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>