Kategorier

Bradepandekage med æble

250 g smør / margarine
250 g sukker (3 dl)
3 æg
1 dl mælk
100 g kokosmel (4 ½ dl)
25 g. nødder
2 tsk bagepulver
6-8 spsk abrikosmarmelade
1-2 æbler
kanel
tesukker (perlemelis)

Rør margarine og sukker godt sammen. Rør æggene i et af gangen. Rør mælk i skiftevis med kokosmel, mel og bagepulver. Kom halvdelen af dejen i en velsmurt bradepande (30×20 cm). Fordel abrikosmarmeladen over og dæk med resten af dejen. Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem oven på dejen. Drys med kanel, tesukker og hakkede nødder. Bages ved 175 grader Celcius i ca. 45 min.

Kagen kan evt. fryses.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>