Kategorier

Brændende Kærlighed

Grisekød, Hovedret – Personer: 4

1 kg Kartofler
2 dl Mælk
25 g Smør
4 Løg
300 g Røget Spæk
Salt

Skræl Kartoflerne og skær dem i tynde skiver, kog dem møre i usaltet vand. Pil løgende og skær dem i skiver. Skær det røgede spæk i terninger og rist det gyldent og sprødt, tag det derefter over på et fad. Steg løgende gyldene i fedtet, og kom flæsketerningerne tilbage på panden med løgene, hold det varmt ved svagt blus. Når kartoflerne er kogt moses de godt igennem, inden der kommes mælk og margarine i. Pisk kartoffelmosen godt, smag til med salt. Serveres med den meget varme Flæske- Løgblanding over

Kilde: Henrik Nielsen, 11 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>