Kategorier

Blød peberkage

100 g margarine eller smør
3 æg
2 spsk varmt vand
3 dl Hermesetas Dryslet
1 spsk stødt kanel
1 spsk stødt ingefær
1 tsk stødte nelliker
2 dl kærnemælk
1½ dl tyttebærmarmelade eller æblemos
1 spsk bikarbonat
4½ dl fint hvedemel
lidt rasp til at fylde i formen

Smelt margarinen/smørret og lad det køle lidt af. Pisk æggene grundigt. Tilsæt varmt vand og Hermesetas Dryslet samt krydderier, kærnemælk, bikarbonat, margarine/smør og mel. Formen (ca. 2 liter) smøres og drysses med rasp. Hæld dejen i formen og bag kagen nederst i ovnen ved 175 C i ca. 1 time.

Kilde: “Hermesetas Den nye kogebog”, 1995 – Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.