Kategorier

Birgittes æblekage

Kager 1 person

125 g margarine
125 g sukkere
1 æg
125 g mel
½ tsk bagepulver
2 æbler
1 spsk kanel
3 spsk sukker
10 mandler

Margarine og sukker røres sammen. Æg piskes i til dej er remet. Mel og bagepulver sigtes og røres i dejen. Ca. ½ af dejen rulles ud og lægges i springform, der er beklædt med bagepapir. Bages i ca. 10 min Ved 200°. Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Mandlerne snittes. Æbler og mandler fordeles på bundesn, drysses med kanel og sukker. Resten af dejen rulles ud og anbringes over æblerne. Trykkes fast langs kanten- stik nogle huller i låget. Pensl, drys med sukker og bag igen til kagen er gylden.

Kilde: Henrik Holten

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>