Kategorier

Benløse fugle

4 tynde skiver skært kalvekød (inderlår eller klump)
1 finthk. løg
100 g røget bacon i tynde strimler eller 1 bdt. hk. persille
salt og peber
20 g dulle
2 dl bouillon eller vand
1 laurbærblad
2 spsk mel
½ dl fløde
salt og peber

Bank kødskiverne let og drys med salt og peber. Læg løg og bacon/persille og rul dem sammen. Luk med kødnåle.
Brun fuglene i en gryde i dullen. Tilsæt bouillon eller vand samt laurbærblad og læg låg på. Lad fuglene snurre møre på ½-¾ time. Tag dem op. Rør mel og fløde sammen og jævn skyen. Kog den igennem og smag til med salt og peber.
Kartoffelmos er klassisk tilbehør, men pasta er også godt, især hvis det skal gå lidt hurtigt.
Tip: Skært oksekød kan bruges i stedet for, så er stegetiden ca. 15 min. længere.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.