Kategorier

Baskiske røræg

Æggeretter 4 personer

6 æg
6 spsk olivenolie
100 g bacon
250 g tomater
2 grønne peberfrugter
3 spsk hvedebrødkrumme
salt – friskkværnet peber

Skold tomaterne, fjern skind og kerner og skær dem i strimler. Skær bacon i tern. Grill peberfrugterne, skær dem i ringe og kassér frøstol og stilk. Rør æggene. Ophed olien på panden, steg baconnet lysebrunt. Tilsæt tomaterne og peberfrugterne og svits dem ved 150°. Smag til med salt og peber. Tilsæt brødkrummen og æggemassen. Servér straks, når æggene er stivnede.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>