Kategorier

Baskisk æggekage

3 spsk finhakket løg
ca. 1 spsk olie
½ fed knust hvidløg
1-2 grønne peberfrugter
50-100 g skinke eller kogt hamburgerryg
3 tomater
6 æg
2 spsk vand eller fløde
salt og hvid peber

Hak løg fine. Skær peberfrugt og skinke i terninger. Tomater i både.
Varm olien på panden. Svits løgene til de er let gyldne og klare.
Drys knuste hvidløg over.
Tilsæt peberfrugt, skinke og tomater og lad det svitse lidt med.
Pisk æg let sammen med vand, salt og peber.
Hæld æggemassen på panden. Dæmp varmen.
Læg låg på panden. Stik af og til i æggemassen med paletkniv, så det tynde kan løbe ned
Tag æggekagen af varmen, når den stadig er blank og fugtig på overfladen.

Opskriften er indsendt af Brian og Jeanette

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.