Kategorier

Bøf Stroganoff (Simpel)

4 personer

1/8 dl vegetabilsk olie
225 g friske snittede svampe
1/3 dl mel
salt
2½ dl syrnet fløde
1 hver medium hakket løg
½ kg oksemørbrad
½ dl vand
1/16 dl sennepspulver
peber
5 dl friskkogt ris el. nudler

Skær oksekøddet i tynde strimer. (Hvis økonomien ikke tillader oksemørbrad kan f.eks. okseklump også bruges)

Brun kødet grundigt i en stor kasserolle. Tilsæt svampene og løget, og lad det tage farve. Tilsæt sennep, salt og peber, og det sammenrystede mel og vand. Rør godt og tilsæt fløden. Lad det stå ved svag varme ca 20 min, og server til ris eller nudler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>