600 g velhængt oksekød , filet eller inderlår
50 g røget spæk i tern
75 g dulle
2 løg i skiver
250 g champignoner i skiver
salt og peber
1 tsk paprika
2 dl bouillon
1 dl piskefløde
1 dl tomatpuré
1 dl creme fraiche 38%
Skær kødet i strimler på størrelse med en lillefinger.
Smelt dullen i en gryde og brun spækternene i. Kom løgene i gryden og brun dem under omrøring. Tag dem op. Brun derefter kødet af nogle gange. Svits svampene til sidst.
Læg løg, kød og svampe i gryden. Tilsæt krydderier, bouillon, fløde og tomatpuré. Steg retten ved svag varme under låg i 20-30 min. Tilsæt creme fraichen, når kødet er mørt, og lad det koge godt igennem med saucen. Smag til med salt og peber.
Servér kartoffelmos og evt. hele stegte tomater, syltede agurker