Kategorier

Bøf Stroganoff

600 g velhængt oksekød , filet eller inderlår
50 g røget spæk i tern
75 g dulle
2 løg i skiver
250 g champignoner i skiver
salt og peber
1 tsk paprika
2 dl bouillon
1 dl piskefløde
1 dl tomatpuré
1 dl creme fraiche 38%

Skær kødet i strimler på størrelse med en lillefinger.
Smelt dullen i en gryde og brun spækternene i. Kom løgene i gryden og brun dem under omrøring. Tag dem op. Brun derefter kødet af nogle gange. Svits svampene til sidst.
Læg løg, kød og svampe i gryden. Tilsæt krydderier, bouillon, fløde og tomatpuré. Steg retten ved svag varme under låg i 20-30 min. Tilsæt creme fraichen, når kødet er mørt, og lad det koge godt igennem med saucen. Smag til med salt og peber.
Servér kartoffelmos og evt. hele stegte tomater, syltede agurker

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.