Kategorier

Bøf med champignon og myntekartofler

Oksekød, hovedretter 4 personer

4 bøffer af filét (ca 2 cm)
30 g smør/olie
Groft salt og peber
1 kg champignons
1 bdt persille
2 spsk citron

Myntekartofler:
1 kg små kartofler
30 g smør
Hakket mynte
2 fed hvidløg

Rids fedtkanten på bøfferne.
Smelt smørret, brun bøfferne på begge sider, dæp varmen og steg bøfferne ca 2 min på hver side afhængig af hvor røde de skal være. Drys salt og peber på under stegningen.
Tag bøfferne af pamden og læg dem på varme tallerkener. Kom champignonerne på panden og lam dem småsimre ca 5 min.
Drys hakket persille over champignonerne og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server bøfferne med myntekartofler og champignon.
Myntekartofler: Små kogte kartofler, der er sauteret i lidt smør med hakket mynte og hvidløg.

Kilde: Nikolai Christensen, 23 mar 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>