Kategorier

Bøf Lindstrøm

Kødretter 4 personer

500 g hakket oksekød
1 æg
1 hakket hårdkogt æg
1 løg
2 syltede rødbeder
1 spsk kapes
30 g smør
Raps
Persille
Salt – friskkværnet peber

Hak det hårdkogte æg fint og bland det med oksekødet, de hakkede rødbeder, kapers, den hakkede persille, det rå æg og det hakkede løg ~ løget kan evt. svitses let før det blandes i farsen. Form fire bøffer og vend dem i rasp. Steg dem i fire – fem minutter på hver side ved ca. 200°. Servér med kogte kartofler og salat.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>