Kategorier

Auberginepande med pasta og grønt

Hovedret, pasta 4 personer

1 aubergine
2 tsk salt
3 gulerødder i stave
2 grofthakkede løg
1 tsk olivenolie
2 grønne peberfrugter
1 tsk mild paprika
½ tsk stødt fennikel
2½ dl grønsagsbouillon
Groftkværnet peber
250 g kogte pastapenne (rør)
(100 g ukogt pasta)

Auberginen tilsættes i 1×5 cm stave og drysses med salt. Trækker ca. 15 minutter, skylles i koldt vand og tørres i et klæde. Aubergine- og gulerodsstavene og løg svitses 5 minutter i olien. De øvrige ingredienser – undtagen pastaen – tilsættes og retten simrer under låg i ca. 10 minutter. Pastaen tilsættes og auberginegryden koges yderligere et par minutter. Serveres til lammekølle, kalvekoteletter eller krydrede frikadeller.

Kilde: Superbrugsen Avis, uge 47

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>