Kategorier

Appelsintrøffel

350 gr mørk chokolade
saft og skal af 2 appelsiner
45 gr honning
2 dl piskefløde
1/2 dl Grand Mariner
60 gr blødt usaltet smør
50 gr smeltet chokolade

Hak chokoladen meget fint. Vask appelsinerne og pres saften fra dem. Skær den bitre hvide hinde af appelsinskallen og skær den i meget små tern.
Bring appelsinsaft, appelsinskal samt honning i kog og kog det ind til ca 5 cl. Hæld derefter fløden i og bring det i kog igen. Tilsæt Grand Mariner. Hæld massen over chokoladen under omrøring.
Når massen er ca 40 gr, tilsættes det bløde smør. Rør til massen er homogen. Hæld massen i en form beklædt med film og stil den køligt til dagen efter.
Skær den faste trøffel ud i firkanter og overtræk den med den smeltede chokolade.

Stykkerne kan evt pyntes med ekstra stykker sukkerkogt appelsinskal.

Indsendt af Diana Olsen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>