Kategorier

ANANASKAGE MED HINDBÆR

Der anvendes :
100 gram smør
100 gram sukker
1 æg
1 dl. piskefløde
325 gram hvedemel
2 tsk. bagepulver

Fyld af :
100 gram ymerdrys
1 dåse ananas i skiver
100 gram hindbær
Drys : Flormelis

Fremgangsmåde :
1 : Smør og sukker røres sammen. Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.

2 : Bland mel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen. Rul 2/3 af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40×30 cm. og løft det op i en bradepande.

3 : Bred ymerdrys ud på dejen. Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen. Læg hindbærrene imellem.

4 : Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.

5 : Bag kagen på næstnederste ovnrille ved ca. 200 i ca. 25 minutter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.