Kategorier

Amerikansk hønsestuvning

1 rød peberfrugt
125 g champignoner
300-400 g kogt, udbenet hønsekød
1 dl finthk. løg20 g dulle
1 spsk mel
1 ½-2 dl hønsebouillon
1 ½ dl piskefløde
1 dl frosne ærter
salt
hvid peber
evt. 2-4 spsk sherry

Istandgør peberfrugten, og skær den i små terninger, tag lidt fra til pynt.
Skær de rensede champignoner i skiver, pil skind og ben af hønsekødet, og skær det i store terninger. Damp løgene klare i dullen, uden at de bruner drys melet over ved konstant omrøring, spæd hønsebouillon ved lidt efter lidt ved konstant piskning. Tilsæt peberfrugt og champignoner sammen med piskefløde. Lad retten koge ved meget svag varme 8 min. Læg hønsekød og ærter i retten, og varm det igennem. smag den til evt. med sherry samt salt og hvid peber. Pynt med peberfrugt. Servér med nyristet franskbrød.
Fryseegnet.

Tip: En rest kogt el. stegt kalkunkød el. kylling uden skind er også velegnet til retten. Saucen kan evt. smages til med mild paprika.

Opskriften er indsendt af Brian og Jeanette

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>