Kategorier

Agurke-hvidløgskvark

Ingredienser
1   Stykke agurk på ca. 150 g
Salt 
150  g  Kvark 45% el. cream cheese
2  dl  Sødmælk 
2  spskf  Olivenolie
1   Løg 
3   Fed hvidløg
50  g  Sorte oliven uden sten 
Friskkværnet peber
1  bundt  Dild  

Fremgangsmåde
1. Skyld argurken og skær den igennem på langs.
Skrab kernerne ud med en teske og riv agurken groft.
Lad argyrken trække ca. 15 min. med lidt salt.

2. Rør kvark, mælk og olie sammen.
Pil løg og hvidløg og hak det fint.
Skær oliven i terninger. Rør alle tre ting i kvarken.

3. Tryk væden af agurken og rør den i kvarken.
Smag til med salt og peber.
Skyld, tør og hak dilden og rør den i til sidst.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>