Kategorier

Æggekage med flæsk

Hovedret, Ost/Æg – Personer: 4

10 Skiver Bacon
4 Æg
1 dl Vand eller mælk
1 ts Kartoffelmel
1/4 ts Peber
Salt

Baconen ristes på panden over svag varme til de er gyldne og sprøde, tages herefter op og holdes varme. Æggene piskes sammen, væske, mel og krydderier piskes i, der skal kun bruges salt hvis flæsket er fersk. Dejen hældes på panden i det afsmeltede fedt og stivner over svag varme. Når massen er lysebrun på undersiden men saftig på oversiden lægges flæsket på, og der pyntes med purløg. Serveres med Rugbrød

Kilde: Henrik Nielsen, 18 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>