Kategorier

Æggefrikassé

6 kogte æg
250 g champignoner
1 hk. løg
1 lille ds. aspargessnitter
3 spsk dulle
3 spsk mel
1½ dl aspargesvæde
2½ dl mælk
1 spsk citronsaft
2 tomater delt i både
salt og peber
1 bdt. persille

Skær 1 æg i skiver, hak resten groft.
Lad dullen blive gylden i en gryde. Kom løg og champignoner i og lad det snurre 3-4 min. uden at det får farve. Kom melet i og rør sammen med dullen. Spæd med mælk og aspargesvæske. Lad det koge 3-4 min. Rør citronsaft i, tilsæt tomatbåde, hakket æg og asparges. Varm igennem og smag til med salt og peber. Hæld retten i et fad og drys med hakket persille og pynt med æggeskiver.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>