Kategorier

Æg med skinkefyld

Æg, Svinekød, Forret – Personer: 4

6 hårdkogte æg
2 spsk kapers
100 g skinke
1 dl creme fraiche
½ salathoved

Æggene pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og hakkes sammen med kapers. Skinken skæres i små terninger. Æg, kapers og skinke blandes med creme fraiche, som derefter fyldes i de halve æg. Æggene anrettes på en bund af strimlet salat. Servér brød og smør til. Tips: Skulle der blive nogle æg til overs efter middagen, kan de hakkes og lægges på en skive franskbrød, eller i en sandvich.

Tilberedningstid: Ca. 15 min.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>