Kategorier

Æg i kokotte med skinke

Tid: Ca. 25 min.

(4 personer)

150 g skinke
1 løg
smør eller margarine
peber
evt. salt
ca. 1 dl hakkede, syltede agurker
4 spsk. hakket persille
4 spsk. creme fraiche
4 æg

Skinken skæres i terninger, løget hakkes og det hele svitses i fedtstof,
til løgene er klare.

Smag til med peber og evt. salt og agurk, persille og creme fraiche.

Skinkeblandingen fordeles i 4 smurte kokotteforme.

Slå et æg ud i hver form.

Hæld varmt vand i en pande eller bred kasserolle og sæt formene heri.
læg låg på, men uden at det slutter helt til. Kog æggene 8-10 min.
Giv brød og smør til.

TIP:
Vandet må ikke sprutkoge, for så koger vandet op i kokotten.
Vandet skal holdes lige under kogepunktet.

IKKE FRYSE EGNET.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>