Kategorier

Æbler og svesker i hyldebærsaft

6 store syrlige æbler
3 dl stærk hyldebærsaft
saft fra 1 citron
250 g store, stenfri svesker

Skræl æblerne og udstik kernehusene. Skær æblerne i centimetertykke ringe.
Bring 2 dl hyldebærsaft i kog med halvdelen af citronsaften. Læg æbleringene i, lad saften koge op og tag gryden fra varmen. Lad æblerne køle af og trække i saften.
Bring 1 dl hyldebærsaft i kog med resten af citronsaften. Læg sveskerne i, giv også dem et opkog og lad dem køle af og trække i lagen indtil servering.
Serveres til dyrevildt.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>