Kategorier

Æblekage

3 personer

400 g æbler
3 spsk vand
3 spsk sukker
75 g rasp eller tvebakker
3 spsk sukker
25 g fedtstof
1½ dl piskefløde

Skræl og del æblerne. Kog dem til mos i vandet. Smag mosen til med sukker og afkøl den. Knus tvebakker mellem to lag pergament. Bland sukker i. Rist de knuste tvebakker under omrøring ved svag varme, til sukkeret er smeltet. Lad det afkøle på panden. Læg æblemos pg rasp lagvis i en skål, rasp nederst, øverst og i midten, æblemos imellem. Tryk kagen godt sammen. Pynt med flødeskum.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>