Kategorier

Æble-kokos bradepandekage

Dej:
225g smør
225g rørsukker
1½ spsk kanel
3 æg
1 tsk citronskal
saften fra en citron
450g hvedemel
1½ spsk bagepulver
1½ dl mælk

Mellemlag:
8 æbler
2 dl rosiner

Toppen:
150g smør
1½ dl sukker
225 g kokosmel
½ tsk stødt ingefær
1 spsk stødt kanel

Tilberedning:
Smør og sukker røres lyst og cremet. Kanel, æg, citronskal og citronsaft tilsættes. Mel og bagepulver blandes sammen. Melblandingen sigtes og røres skiftevis med mælk i blandingen lidt efter lidt. Dejen spredes ud til et jævnt lag i en smurt bradepande. Æblerne rives og fordeles over dejen. Rosinerne drysses over.
Smør, sukker, kokosmel, ingefær og kanel blandes grundigt sammen. Blandingen smuldres over kagen. Bagetid 35 – 40 min. midt i ovnen ved 175°C.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.